De heideweek in Ede gaat weer van start!


19 augustus, oftewel vanavond start de heideweek in de gemeente Ede.


Als kind zijnde vond ik dit altijd al een gezellige week. Een marktje hier een uitvoering daar. Als ‘oud’ bennekomster vond ik vooral de vlegeldag altijd een gezellige dag. Dan mocht ik van mijn ouders lekker rondstruinen met mijn nichtjes. Over de rommelmarkt lopen. Kijken naar het ring steken. Toen ik wat ouder was gingen wij naar de Parkweg. Daar kwamen bands zoals de Golden Earring en Frank Boeijen. Dit jaar komen er ook leuke namen. Op de openingsavond in het centrum komen onder andere Waylon, Dre junior en nog veel meer. Ik zou zeggen; Bekijk het programma van deze heideweek op http://www.heideweek.nl Van 19 tot en met 27 augustus is er een leuk programma.


Als ‘oud’hoogheid blijft het paars elk jaar weer kriebelen. De paarse vlag gaat dan ook zo weer bij ons thuis omhoog! 

Vorig jaar heb ik met Rifka het jubileum mogen organiseren van 80 jaar heideweek. En wat hebben wij toen met alle ex-heide hoogheden genoten. Genoten van het massaal samen zijn en van een leuk lied mogen zingen op het podium.


Met de school waar mijn kinderen op zitten; de Panta Rhei mochten wij meelopen in de optocht op de zaterdag. Wat een lange rit voor de kids. Zij waren aan het einde helemaal op! Maar al met al was dit een super leuke tocht om te lopen. 25 jaar Panta Rhei! Zo grappig dat ik op onderstaande foto weer die bepaalde zwaai heb. 


En toen kwamen ook nog eens de heide hoogheden naar onze school toe! De Panta Rhei betond 25 jaar. En hoe leuk dat de mini heide hoogheden ook nog eens op onze school zaten!


De vlegeldag is echt mijn ding als oud bennekomster. Super leuk dat mijn dochter op de foto mocht met de heide koningin en prinses!


Ik zou zeggen; bekijk het programma van aankomende week. Kijk naar wat jouw leuk lijkt en ga hiernaartoe. Geniet van de gezelligheid! Wie weet tot ziens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s