Een kaartje is een groter gebaar dan een appje of mailtje (?).

Tegenwoordig krijg je op je verjaardag allemaal berichtjes via de mail of op je gsm om je te feliciteren. Super leuk natuurlijk om te krijgen. En heel makkelijk om zelf even te doen. Via Facebook krijg je zelfs een herinnering wanneer iemand jarig is. Hoe makkelijk is dat? Het blijft zeker leuk als je gsm blijft plingelen van al die berichten op je verjaardag. Ik heb wel gemerkt op mijn laatste verjaardag dat ik op een gegeven moment het geluid maar uitzette. Ik vond die herrie maar niks tijdens een gesprek. S’avonds toen iedereen weg was ging ik nog snel even de berichtjes lezen en slapen maar.

Vroeger kreeg je post. Nu gelukkig ook nog wel vooral van familie die niet kunnen komen op een verjaardag. Dan hing ik de kaarten ergens op. Daar had ik best nog wel even plezier van. Langer dan even die berichten doorlezen. Zeker voor de kinderen is het geklepper van de brievenbus op hun verjaardag leuk als de post komt. Ik probeer dan ook bij kinderen verjaardagen zoveel mogelijk nog een kaart te sturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s