De 3 liter kan van de Hema.

Super handig. Een plastic kan met een inhoud van 3 liter. Er zit een kraantje op zodat kinderen makkelijk hun eigen glaasje kunnen vullen. 


Ik merk dat sinds mijn kids de leeftijd hebben van bijna 7 en 8 jaar, dat ze graag buiten de poort spelen. Maar dan nog komen ze regelmatig de tuin in om iets te melden of om wat te eten en drinken. Ik heb altijd snack tomaatjes op de tafel buiten staan en stukjes komkommer. Daarnaast plastic glazen. Een iedere mag altijd bij ons iets komen drinken. 


Deze sap kan van de hema is ideaal. Ik vul deze s’nachts met water en zet dit in de koelkast. Als de kids buiten gaan spelen zet ik de kan buiten op een koelelement. Vaak stop ik in de kan ook nog een koelelement en een zakje ijsklontjes. Zo blijft het water heel lang koel. Soms doe ik er wat siroop bij bijvoorbeeld dixap in de smaak van appel. Deze lust bijna iedereen wel. En heb ik een diner of ik krijg visite van volwassen dan zorg ik voor water met verse munt takjes, verse stukjes citroen en eventueel komkommer. Dit een nacht laten trekken. De volgende dag die ijsklontjes toevoegen net voor het serveren. En je hebt een super gezond, vers, vol vitamine water. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s