Een last minute boeken….

Ik heb eens gekeken wat een last minute kost. Voor 300 euro per persoon kan je al een week weg naar de zon. Eigenlijk niet echt duur. Maar toen ging ik rekenen.


1200 euro zonder al die toeslagen. Gelukkig heb je dan wel all inn. Dus aan eten en drank ben je niks kwijt. Maar 1200 euro….. Als je een beetje oplet in Nederland kan je zoveel leuke dingen doen voor weinig. Gebruik bijvoorbeeld je museumjaarkaart. Ga geo catching-en. En bij slecht weer lekker koekjes bakken of andere recepten proberen. Zo mogelijk zet je een zwembad op in je tuin en steek je de bbq aan. Dit alles kost echt niet veel.


Een nadeel, zeker voor moeders de vrouw. Als je thuis bent heb je een huishouden. Misschien een idee om vantevoren af te spreken dat je niet elke dag alles spik en span hebt. Wil je dit wel? Dan vraag je je man en kids voor hulp. Ik weet zeker dat je in een half uur tijd met z’n allen alles op orde hebt. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s