En dan hebben de kids huisdieren……

Slakken. Ik haat ze. Onze kids niet.


Afgelopen week liep ik in de slaapkamer. En ineens hoorde ik krak…. Ieuw, ik had gewoon een slak in mijn slaapkamer plat getrapt. Bah bah. En de kids waren ook nog eens boos op mij. Hoe kon ik in vredesnaam zo’n arm onschuldig beestje vermoorden?  


Zucht. Ik was alleen maar bezig met hoe ik zo’n vies ding moest opruimen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s