Wie heeft DE tip? Wel of niet een ‘vreemde’ tandarts bellen?

Mijn tandarts gaf afgelopen maand een advies; ik zou 3 wat mindere kiezen hebben. Hij zou deze graag vervangen voor een kroon. Ik dacht nog; deze man wil binnen lopen. Hij verzint maar wat…. En wat gebeurde er gisteren? Mijn kies brak af.

Ik belde vandaag naar hun praktijk. En dan krijg je een voice mail dat zij nog 2 weken op vakantie zijn. Dus wat nu te doen? Ik heb geen pijn aan deze gebroken kies. Moet ik een ander eraan laten sleutelen? Of zeg ik; ik wacht die 2 weken nog? Maar als dit nou nadelige gevolgen heeft….. Pfew. Wa een dilemma.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s