Ze zijn er weer! Snack komkommers, paprika, kruiden en pepertjes.

Wat kan ik hiervan genieten. Onze eigen snack komkommers. Met een beetje geluk koop je deze plant bij de Albert Hein of Hoogvliet voor weinig. Deze aanbieding heb ik helaas gemist. Dus een bestelling gedaan bij een tuincentrum. Iets duurder. Maar ze doen het erg goed. Om de dag plukken de kids ieder een eigen snack komkommer.

De rode peper striuk heb ik wel bij de Albert Hein gekocht. De pepertjes blijven lang goed aan de plant. Dus als wij er een nodig hebben voor bij het koken dan plukken wij een verse rode peper. Mocht je de helft maar nodig hebben dan kan je de andere helft gewoon in de vriezer stoppen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s