Een burpee als ‘straf’, of om fitter te worden.


Mijn man en ik proberen het sporten bij de kinderen te stimuleren. Wij doen dan ook regelmatig work outs in de woonkamer. Dit kan vast geen kwaad.

Inmidels hebben wij een ‘aparte’ regel in huis. Als mijn man een scheet laat, ik een boer, mijn zoon zegt; he of watte, oftewel niet met 2 woorden spreekt dan moet diegene een burpee doen. Onze dochter laat nooit boertjes of scheetjes en spreekt altijd met 2 woorden. Zij zegt zelfs; wat zegt u mama. Ondertussen zijn mijn man, zoon en ik inmiddels al aardig fit dankzij al die burpee’s. 


Als vriendjes van onze kinderen komen en zich iets laten ontglippen roepen mijn kinderen als snel; burpee! Daarna moeten wij uitleggen wat dit inhoudt en waarom dit ‘moet’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s