Welke vreemdeling vraag je op de koffie?

Onze straat zou een mooi nieuw laagje krijgen. Dit zou gisteren gebeuren. Maar aangezien het toen de hele dag regende ging de boel niet door. Mijn man zag al een wegwerkverkeer meneer in zijn auto zitten. Hij gaf deze man een vers kopje koffie. 


Vandaag scheen de zon. Dus het zou nu echt gaan gebeuren. Op een gegeven moment ben ik weg werk werkzaamheden aan het filmen. Toen stonden er 3 mannen voor mij die aan het werk waren. En ik dacht; wat mijn man kan en doet moet ik toch ook durven? Dus ik vroeg deze mannen op de koffie. En hoe grappig was dit? De mannen zaten net, steekt de buurvrouw haar hoofd boven de schutting op om een bord terug te geven. Toen heb ik haar ook voor een bakkie gevraagd. Vond ik stiekem wel prettig buuf. En het was eigenlijk best heel gezellig. 3 onbekende mannen en 2 buurvrouwen. Heerlijk de verhalen over en weer. De mannen over hun werk gekletst. De buuf over haar voet operatie. En ik over mijn werk. De heren kwamen uit Groningen en durfden niet eens het suiker gebak aan te nemen…..  Maar onder het genot van een kop koffie (2) hebben wij leuke gesprekken gehad. Onze conclusie; ieder zijn vak. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s