Allergieën. Dit wordt gewoon steeds erger.

Steeds meer mensen, volwassenen en kinderen hebben last van eczeem. En last van onverklaarbare uitslag. Zo werd ik vanmorgen wakker met een huid…..


Van mijn nek tot bovenaan mijn knieën zat ik onder deze uitslag. Het jeukte niet eens heel erg. Maar ik had wel zo’n kippenvel gevoel, koude rillingen. En dan ga je denken….. Waardoor komt dit nu? Ik heb gisteren wel overheerlijke garnalen gegeten. Deze at ik al jaren met veel plezier. Voorheen at ik de roze. Nu eens een keer de grijze. En ik had tot twee maal toe een schaal/schil in mijn mond. Zo dat het dan zijn?

Ik ben al allergisch voor ongebrande noten, kiwi, kersen en ananas. En afgelopen week at ik voor de 2de keer in mijn leven abrikoos. Gelukkig op mijn werk. Ik kon tot bijna een uur lang niet meer slikken. Pfew. Zo niet leuk. Ik bouw schijnbaar steeds meer een allergie op. Echt niet fijn. Helaas de toekomst van steeds meer mensen. Let op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s