Yoseikan.

Vanmiddag heeft onze zoon examen gedaan in Yoseikan. Hij gaat nog geen jaar naar les. Maar elke week gaat hij met heel heel veel plezier. De ‘stoere’ verhalen die wij dan van hem te horen krijgen. Je zou bijna geloven dat hij met gemak kampioen kan worden. Maar vandaag dan zijn examen.


Hij ging van een gele slib nu voor de oranje slib. En wat deed hij zijn best. Hij nam het op tegen onder andere een jongen die een kop groter was. En een pittige dame. Voor mijn gevoel ging het best heel goed. En wat kregen we aan het einde van de les te horen? Daan heeft oranje overgeslagen. Hij kreeg de groene slib. Fantastisch toch?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s