Help.

Na ruim anderhalf jaar ben ik erachter waarom mij berichtjes soms niet geplaatst worden. Ik had deze vraag al vaker gesteld aan wordpress, maar ik kreeg nooit een duidelijk antwoord.


Elke 15 a 20 dagen word ik eruit ‘gegooid’ bij wordpress. Dan moet ik me weer aanmelden met mijn wachtwoord en ik kan weer verder. Dus lieve mensen als jullie merken dat ik er een paar dagen niet meer lijk te zijn. Geef mij dan een sein. Dan log ik weer opnieuw in. Zo zonde dat de stukjes van afgelopen week dan weer niet gepubliceerd zijn. Ik probeer ze opnieuw te posten bij vandaag etcetera. Soms lukt dit en soms niet.


Help! Alvast bedankt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s