Rituals of Hema?

Ik heb het geluk dat ik al jaren van mijn schoonouders met de Sinterklaas Rituals krijg. Dit is een duur merk die van alles verkoopt. Van douche schuim, scrubs, geurstokken tot aan badschuim en nog veel meer. In verschillende geuren. Oh zo lekker. Praktisch alles van dit merk is perfect. 

  

Voor mijn verjaardag kreeg ik van vriendinnen douche creme van de hema. In zo’n zelfde soort soort bus als die van rituals. En dan denk je….. de Hema kan vast niet tippen aan Rituals. Maar wat betreft de douche creme schuim? Echt wel. Wat een heerlijke geur, veel meer schuim en een heerlijk gevoel voor je lichaam. Ik ben om. Dan maar geen bepaald merk. Ik heb nu iets lekkers voor veel minder geld. 

  
Ik had de witte fles van hierboven. Heeeel erg lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s