Een fotoshoot met dieren, leuk of dieren mishandeling?


Afgelopen weken waren wij als gezin op vakantie in Turkije. Op een gegeven moment zagen wij een nep piraat met een papegaai. Mijn schoonzus en ik vonden dit niet zuiver. Zo’n beestje is niet zomaar lief en rustig. Deze hoort lekker in de natuur en niet op de schouder van een piraat. 


Afgesproken dat wij niks hiermee te maken wilden hebben. Geen foto’s dus hiervan. Ondertussen  zaten wij lekker te zonnen in het zwembad. Komen de kids eraan gelopen met een mededeling…..


Mam! Wij zijn beroemd. Wij hebben een foto shoot gehad……. Oh neeeeeee, ze waren dus gestrikt voor dit gebeuren. Heel slim van deze fotografen. Ach, de foto’s waren helaas al gemaakt. Ik heb de kids het verhaal verteld dit nooooooit meer te doen. Dat dit echt zielig is voor dieren zoals apen, papegaaien of welk beest dan ook die niet in de vrije natuur kan leven. 


Deze foto’s zijn best heel mooi. En als ik dan aan onze kids denk die nooit iets durven en nu ineens uit zichzelf gaan voor een fotoshoot en nu denken dat ze beroemd zijn moet ik toch wel een klein beetje lachen. Maar als ik dan denk aan dit (waarschijnlijk half gedrogeerd beestje) word ik niet zo vrolijk. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s