Koninginnedag.

Ik weet niet beter dan dat ik met Koninginnedag vrij was. Soms gingen we die dag op school nog spelletjes doen. Daarna verzamelde de familie elkaar zich bij oma. Daar gingen wij voor een kopje koffie met oranje gebak. Wij keken naar de koning, koningin en haar familie op de televisie. Wat hadden ze dit jaar aan voor kleding? En die hoed….etcetera. 
Als klap op de vuurpijl dronken we een glaasje oranje bitter eventueel verdunt met 7-up. 

  
Koninginnedag…. Niet meer van deze tijd. Een paar dagen geleden hadden we Koningsdag. Ik moet hier nog even aan wennen. En waarschijnlijk hebben we over vele jaren weer Koninginnedag, toch? Dankzij Amalia.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s