Gezonde lollies.

  

Kijk toch eens hoe mooi bovenstaande lollies zijn! Ik hoef niet uit te leggen hoe je deze maakt. Je kan een vormpje gebruiken of een mes. Als je meloen gebruikt als basis dan kan je deze nadat je een vorm hebt gemaakt in de vriezer leggen.   Op een warme dag haal je ze uit de vriezer en kan je ze op tafel zetten na het eten als toetje. Ook lekker is dit voor als de kinderen uit school komen. Als de kinderen en hun vriendjes dit zien staan dan vragen ze toch niet meer om een snoepje? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s