Het schoon maken van een keramische kookplaat.

Ik heb een keramische kookplaat. Toen wij ons huis net gekocht hadden liet mijn man vaak elke kamer zien. Vol trots. De boven verdiepingen en beneden. Zo ook de keuken. Dan ging de lamp aan en iedereen keek naar het mooie aanrecht en de kookplaat. In het begin vond ik dit zooooo erg. Ik kreeg dit laatste namelijk moeilijk schoon. Inmiddels weet ik dat ik mijn kookplaat makkelijk schoon krijg met mister muscle.

  
En mocht ik aan het koken zijn en de boel kookt over….. Of mijn man denkt dat je nadat je kookt en het vet druipt erover en je zet daarna gewoon weer een pan erop…… Het vet brand dan in. Dit krijg je nooooooit meer schoon met mister muscle. Dan laat ik de boel afkoelen.

 
 
Daarna pak ik geen duur speciaal mesje om de boel schoon te krabben. Ik pak gewoon een huis en tuin keukenschil mesje. Deze draai ik om. Met de andere kant van het mes gedeelte schraap ik de boel schoon van mijn keramische kookplaat. Eventueel daarna nog even mister muscle eroverheen. En mijn kookplaat is weer helemaal als nieuw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s