Lachen naar mensen.

Vandaag had ik zo’n dag. Ik voelde me goed. Ik had zin om te lachen. En dan loop je op je gemak door een supermarkt, over straat. Je loopt niemand voor de voeten. En als iemand je aankijkt dan geef je hem of haar een glimlach.

  
En wat ik hiervan zo leuk vind, is dat als je de tijd neemt voor alles en vrolijk glimlacht dat mensen om je heen dit lijken te waarderen. Of komt dit omdat je zelf lekker in je vel zit? Geen idee. Ik neem de tijd voor wat dan ook. Ik kan me wel haasten maar inmiddels weet ik dat de tijdswinst nihil is. Oftewel, ontspan, ying yang, glimlach naar de mensen om je heen. Geniet van je eigen gecreerde rust. 

  
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s