Een tosti met banaan en pindakaas.

Op mijn werk hebben wij nog weleens te maken met ‘overwerk’. Oftewel, je werkt tot diep in de nacht. De traditie is dan om tussendoor een tosti te eten. De een eet deze met alleen kaas, de ander met ham kaas of weer een ander met kip of salami en kaas. Oftewel; er hoort eigenlijk altijd wel kaas bij.

  

Laatst had ik dienst. De kaas was op. Ik had nog een banaan in mijn tas. Ik zag pindakaas op het werk liggen. Dus ik dacht; ik pak twee bruine boterhammen, smeer hier pindakaas tussen. En ik pak mijn banaan (die ik in plakjes sneed) en deze legde ik tussen de boterhammen. Even in het tosti apparaat; en smullen maar! Dit was zo onverwachts lekker. Collega’s hadden kant en klare maaltijden mee naar het werk genomen. De een had een stamppot en de andere rotti. Alles smaakte maar matig. En ik? Ik heb gesmuld! Onverwacht super lekker.

  
Het schijnt dat Elvis Presley ook tosti’s at met pindakaas en banaan. Alleen nam hij witte boterhammen, Amerikaanse pindakaas en banaan. Uiteindelijk waren de darmen van meneer Presley volledig verstopt door dit eenzijdige eet patroon. Men zegt dat dit zijn dood is geworden….. Mmmmmm. Klinkt niet fijn. Ik ga voor volkoren boterhammen met banaan en Hollandse pindakaas. Voor een keer in een drukke werk dienst. Niet elke dag….. En ik heb gesmult!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s