Het avond eten verzorgen voor je partner.

Soms heb ik oproepdiensten voor mijn werk. Dan neem ik een paar extra boterhammen mee om op te eten mocht ik moeten overwerken. 

  
De kinderen mogen gelukkig op zo’n dag bij opa en oma eten. ‘Oops/opa’ haalt ze dan uit school. Neemt ze mee naar zijn huis. De kindjes spelen daar (soms met andere neefjes en nichtjes). En uiteindelijk krijgen ze eten door oma gekookt. Een heerlijke luxe. En mijn man? Die kan gelukkig goed voor zichzelf zorgen en zegt dan ook regelmatig; ik ga wel naar de Appie voor een maaltijdsalade. En dan denk ik, een salade, gesneden sla die dagen en dagen houdbaar is. Dat kan toch niet? Al is dit in zogenaamd ijswater gedaan. Dan kijk ik even in de koelkast. Meestal hebben we wel spek liggen. Op onze fruitschaal ligt altijd wel wat rode pepers, uien, knoflook en gember. Even hiervan wat in stukjes snijden nemen. In de pan met wat olie. De spek erbij. Daarna nog wat geklutste eieren. En je hebt een heerlijke maaltijd. Zelfs mijn man kan dit maken 😁. Weinig werk. Mocht je veel trek hebben dan rasp je er nog wat kaas of brokkel je er wat feta eroverheen. Of je pakt een avocado die je in plakken snijdt en aan het einde erop legt.

  
Helemaal boven zie je nog wat zongedroogde tomaten erbij. En net hierboven gewone plakjes tomaat of ‘gewoon’ tomaten puree uit een potje. Ook erg lekker als smaakversterker. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s