Verschillende soorten opladers voor je gsm en tablet.

  

Wij hebben een ‘apple’ huis. Een dure grap. Een voordeel; we hebben te maken met universele opladers. Voorheen kochten wij als gezin dure originele Apple opladers. Tegenwoordig is de markt zo dat je ook prima vooruit kan met ‘nepperts’. Met een stopcontact kan je 4 Apple apparaten opladen. Kijk maar eens naar de foto van hierboven. Dit oplaad apparaat koste echt niet veel. Aan de zijkanten kan je iets met een stekker erin stoppen. Op de bovenkant zet ik mijn mobiele gsm om op te laden. En via de USB poort kan ik weer een ander Apple apparaat opladen. Dus met een stopcontact kan je vier apparaten opladen.

  

Op de foto hierboven zie je een goedkoop stopcontact die je op bijna elk wand contactdoos kan zetten. Je klikt deze er heel makkelijk op. En voila, je hebt een stopcontact voor een stekker. En twee punten voor een oplader via een USB stekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s