Een korte en snelle reΓΌnie.

  
Kom je naar huis gefietst…. En dan zie je een hoogwerker van de brandweer in je straat staan. Even aan de buren gevraagd of er brand was…. Ik zag dan wel geen rook, maar soms weet je het niet. De brandweer was gekomen voor een kat die vast zat op het dak. Ik weet nu al dat mijn dochter de brandweer wel kan kussen. Want deze kat die vastzat is de liefste en leukste van de hele buurt. 

Dan kijk je naar deze twee mannen die aan het werk zijn. En dan herken je ze ook nog eens gewoon. Oooooit heb ik voor het ziekenhuis de opleiding gevolgd voor brandweer. Ik moest in die tijd nog trainen met beroeps brandweer mensen (van Ede centrum). Ik had toen met hen een opleiding gedaan van een jaar. Deze vond ik persoonlijk behoorlijk intensief. Zeker omdat ik toen ook nog eens bezig was met een ambulance opleiding. Inmiddels ben ik een gelukkige huisvrouw maar werk ik niet meer in deze voorgaande branche. Omdat deze niet met een gezinsleven makkelijk te regelen is. En natuurlijk mis ik dit weleens. Maar tijden veranderen nu eenmaal. 

Toen ik Gerard zag kwamen de fijne herinneringen van die tijd van vroeger wel weer naar boven. Ik sprak hem hierop aan. Ik vroeg nog hoe het met hem en zijn vrouw ging…… En dan vergeet je te zeggen; doe de groeten aan je vrouw! En wat leuk om je weer gesproken te hebben! Mocht iemand Gerard en zijn vrouw kennen van de beroepsbrandweer? Doe ze dan allebei de groeten namens mij. Ik heb een hele fijne tijd met ze gehad; opleiding, zaal voetbal, etentjes, etcetera. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s