Vandaag genieten van de zon!

Vandaag blijft de zon schijnen. Zegt men…. Hoe heerlijk is dit? Uit de wind en vol in de zon voel je al een beetje van de lente. De meeste mensen werken op een dinsdag en donderdag. Dus waarschijnlijk heb jij vandaag pech…. Ik ook. 

  
Ondertussen wordt ons dak dan wel weer gerepareerd. Wij hebben een stukje plat dak die nu alweer ruim 20 jaar oud is. Best oud voor een plat dak. Zeggen ze. Inmiddels hadden de buren al een tijdje last van lekkages en wij sinds een paar weken ook. Met het hele blok hebben wij besloten om het dak te laten vervangen. Daardoor krijg je een flinke korting. En daar zijn wij Nederlanders dol op. De tip is dan ook; heb je te maken met een wat groter project? Een aanbouw, nieuw dak, de tuin aan laten leggen of de boel voor de deur bestraten? Vraag de buren. Willen ze meegaan in dit project? Dan krijgt een ieder een hele fijne korting.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s