Je boodschappen ‘gratis’ klaar laten staan/bezorgen.

Als je bij de Albert Hein een soort ‘hello fresh box’ koopt maar dan van hun eigen merk via internet, dan kan je je boodschappen gratis thuis laten bezorgen. Dit klinkt fantastisch toch? Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet weet hoe het dan met de bezorgtijden zit. Maar er zijn verder geen bezorgkosten aan verbonden. Top!

  

Een collega van me kwam met een voor mij nieuw concept. De jumbo. Je kan je boodschappen online bij ze bestellen. Er zijn elke week wat speciale aanbiedingen die ervoor zorgen dat je boodschappen gratis klaar staan. Laatst kreeg je dit voor elkaar als je 2 pakken melk zou bestellen. Afgelopen tijd werden je boodschappen gratis klaar gezet voor 2 pakken boerenkool. Allemaal prima. Dit laatste zou je zelfs kunnen invriezen. Maar omdat je deze weekaanbiedingen aanschaft en daarbij de rest van je eigen boodschappen, spullen die je natuurlijk nodig hebt, worden je boodschappen gratis klaar gezet. Je krijgt een code als je je bestelling definitief aanschaft. En je moet een datum en tijd aangeven. Dit laatste kan bijvoorbeeld tussen 14:00 en 15:00 zijn. Je rijdt de parkeergarage in van de jumbo. Je toets je gekregen code in. Binnen 5 minuten krijg je je bestelde boodschappen aangeleverd. Nog een voordeel van dit alles is dat je groente en fruit vers wordt geleverd vanuit een centrale. Dus niet vanuit de winkel. Dus vers is dan ook echt vers en gaat extra lang mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s