Back up/hulp van opa’s en oma’s.

Heb je net je man afgeleverd op het vliegveld. Kijk je thuis de week agenda even na. Ieks! De auto moest de volgende dag voor de keuring. Ik had beloofd aan de garage deze ergens in de avond daarvoor af te leveren zodat ze meteen s’morgens aan de gang zouden kunnen. Kindjes net op bed…. Wat nu? De kindjes alleen in huis laten, als ze slapen….. Dat durf ik niet. Ik vergeet nooit het horror verhaal van ouders die in hun restaurant aan het werk waren. Boven brak er brand uit. (Daar waren ook geen brandmelders). Alle vier de kindjes door brand om het leven gekomen. Moet je toch niet aan denken! Dus mijn ouders gebeld. Die waren gelukkig thuis en kwamen meteen. Mijn moeder bleef in mijn huis oppassen. En mijn vader en ik gingen richting de garage om mijn auto daar neer te zetten. 

  
Als een van mijn kinderen ziek is kan ik altijd mijn ouders bellen. Al hebben ze een afspraak staan dan nog proberen ze te komen om mij uit de ‘brand’ te helpen. Zelfs wel eens te makkelijk, veel te lief. Ze doen dit zooooo graag en met zoveel plezier. En als ze er dan zijn en ‘maar’ een kind te verzorgen hebben die ze lekker kunnen verwennen dan is dat ook weleens leuk voor alle partijen. Het scheelt dat ze in de buurt wonen. Maar dan nog; er zijn genoeg opa’s en oma’s die willen genieten van hun welverdiende vrijheid. En dat is hun goed recht. Maar wat ben ik blij dat ik mijn ouders als back up heb. Dit geldt ook namens de kleinkinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s