Jelly bean spel.

Bij de Kruidvat, de xenos en vast nog meer winkels kan je het jelly bean spel kopen.

  
Afgelopen vijf december kregen wij als gezin dit spel van Sinterklaas. Vorig weekend hebben wij, papa, mama en zoonlief, dit spel gespeeld. Wat hebben we een lol gehad. De ene keer was er de opluchting van een lekkere smaak te hebben. En als je wijzer uitkwam op een smerige smaak…… In het begin waren we nog een beetje lacherig, zenuwachtig. Later kwam de paniek. De vieze smaken waren ook echt heeeeeeel erg vies. Ik had de smaak hondenvoer. Ik moest bijna spugen.

  
Mijn zoon zag vanmorgen het spel weer liggen. En hij zei tegen me; mam, hondenvoer is niet lekker maar rotte eieren! Die is echt heeeeeel erg vies. Toen hij dat zei moest ik bijna weer spugen van het idee van de hondenvoer smaak in mijn mond. Psychisch of niet, het is niet mijn ding. Mijn man en zoon willen dit spel nog vaker doen. Waarschijnlijk met de kerst met andere familie leden. Ik pas 😁.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s