Alles op voorraad, hoever ga je?

Hoever ga je met een voorraad opbouwen? Als je iets in de aanbieding kan kopen zou je gek zijn als je dit niet zou doen. En eigenlijk zou je een mega voorraad moeten aanschaffen. Zodat je bijna alles in de aanbieding kan eten. Maar dan moet je natuurlijk wel genoeg begin kapitaal hebben en opslagruimte.    Het begin kapitaal…. Dat lukt me misschien nog net. Maar ik merk soms dat als ik bepaalde dingen op voorraad heb dat ik er dan ook meer gebruik van maak. Dus dat is regel nummer een. Niet meer gaan gebruiken als je er veel van hebt. Want dan is je winst weg. 

Wat is nou handig om voor weinig geld veel aan spullen aan te schaffen? Lang houdbare dingen! Flessen shampoo, gel en andere non-food dingen. En wat voedsel spullen betreft? Alles in pot en blik is over het algemeen lang houdbaar. Ik heb helaas geen grote kelder om spullen neer te zetten. Wat zou me dat heerlijk lijken. Een ruimte vol planken om een voorraad op neer te zetten. 
 En dan loop je af en toe je (kelder)ruimte in om te kijken wat je zoal op voorraad hebt. Daar pak je iets van om te gebruiken bij bijvoorbeeld het koken. Heb je meteen inspiratie. Hoe fijn is dat? Koken met een aanbieding. Mijn voorraad bestaat uit wat keukenkastjes en ik heb een ‘kelder’kast. Een kast onder de trap. Daar past gelukkig best wat in. Inmiddels heb ik ook een aantal poefjes in huis. Ideaal om overal neer te zetten. Deze zijn om op te zitten en je kan ze gebruiken als bijzet tafel. Deze poefjes zijn ook nog eens hol. Oftewel, je tilt de deksel op en je stopt er spullen in. Ideaal voor extra opbergruimte. Dubbel op plezier. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s