25 jaar in dienst.

Morgen is het zover! Dan geven mijn jubilaris collega’s en ik een feest. Sommigen zijn 12,5 jaar in dienst en sommigen 25 jaar! Ik hoor bij deze laatste groep. In november ben ik officieel vijfentwintig jaar in dienst. Maar aangezien we met een grote groep feest geven is er voor een datum gekozen waarop wij allen kunnen. Wij gaan met heel veel collega’s naar Den Bosch. Daar maken we een stadswandeling. Wij gaan dan van het ene cafΓ© of restaurant naar de andere. Je krijgt dan steeds een gang te eten of iets te drinken. Tussendoor wordt er van alles over de stad verteld. Stappen en happen tour. Het toetje krijgen we op een boot in de avond uren tijdens een rondvaart. Ik heb er erg veel zin in. Gezellig op stap.

             
25 jaar in dienst. De tijd is omgevlogen. Wat is er veel gebeurd in mijn leven. En wat is er veel veranderd op de werkvloer. Vijfentwintig jaar geleden en nu…. Niks is meer hetzelfde. Alhoewel…. Niks? Van binnen voel ik me nog steeds als een jonge meid. Maar gelukkig ben ik er een met veel meer levens ervaring. Genoeg ups and downs gehad. Maar ach, wie niet?

                                    
Ik heb niks te klagen!

Ik ben gezond!

Ik heb genoeg lieve collega’s en andere mensen om me heen. En een lieve man en twee gezonde kinderen!

Ik heb een fijne baan; al 25 jaar!

                                   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s