Plastic afval scheiden wordt nu anders.

Ik hield hetbplastic afval al een tijdje gescheiden. Ideaal. Zo kwam namelijk onze kliko niet zo vol. Prettige bijkomstigheid. Afgelopen week wilde ik weer nieuwe zakken halen om het plastic te scheiden. En wat zag ik daar? Oranje zakken in plaats van doorzichtig. En wat verwachten ze nu van ons? Er gaat plastic afval in deze zakken, maar ook blik en kartonnen verpakkingen.

  

Gelukkig staat op de zak wat ze van je verwachten. Het is nu echt heeeeel anders. Het plastic afval kan nog steeds in de zak. Maar ook blikjes, stalen siroop flessen en blikjes van dieren voer. Kartonnen pakken van melk, vla en yoghurt. Maar dan weer geen pakken met een metalen binnenkant. Het is even bestuderen. Maar alles staat op de verzamelzak.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s