Wat je kan met het doen papiertje van een cupcake.Β 

Je kan met de cupcake papiertjes zoveel leuke dingen doen! Je kan ze gebruiken voor cupcakes. Daar zijn ze natuurlijk ook voor. Maar je kan er ook leuke verlichting mee maken. Dan moet het wel droog weer zijn als je ze uiteindelijk gaat gebruiken. Pak een streng van de kerstverlichting. Om elk lampje heen kan je een cupcake papiertje doen. Je kan dit zo moeilijk maken als je wilt. Hieronder hebben ze bloemen gemaakt. Iets meer werk. Je kan ook gewoon een papiertje om een lampje doen. Oftewel een cupcake papiertje pakken. Daar een gaatje in prikken en deze om een kerst lampje doen. Klaar!

  
En aangezien het zomer is en veel mensen overdag last hebben van fruit vliegjes in de wijn of sapjes kan je deze cupcake papiertjes nog ergens anders voor gebruiken. In het midden prik je een gaatje. Daar stop je een rietje in. Je pakt je glaasje drinken en stopt daar het rietje met het cupcake papiertje in. Je drankje wordt hierdoor afgesloten van de buitenwereld. Er komt geen vlieg of wesp in je drankje. In plaats van een rietje kan je ook een satΓ© prikker pakken. Maar als je dan een slok wilt nemen moet je wel steeds je cupcake papiertje optillen.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s