Bellenblaas.

Mijn kindjes zijn dol op bellen blazen. Er gaan hier soms liters doorheen. En als dat gebeurd doordat ze de hele dag bellen blazen is dat prima. Maar helaas was dit niet het geval. Stond er een potje op de grond, werd deze weer omgestoten. Helaas leeg. Volgende. Gelukkig is dit spul niet duur. Maar al die potjes weg gooien kan niet goed zijn voor het milieu. En niet fijn om steeds maar naar de winkel te lopen. Ik ben eens gaan nadenken voor een oplossing. Het potje werd daarna in een klein emmertje gezet. Prima oplossing. 

Soms pakte ik een klein emmertje gevuld met knikkers. Daar het potje met bellenblaas vloeistof erin. Door het gewicht van de knikkers viel de emmer niet snel om. 

De kinderen maken nog steeds graag grote bellen door middel van een soort ‘zwaard’. Een langwerpige buis met daarin het systeem om bellen te blazen. 

  
Deze stond voorheen ook in een emmer. Maar door het hoge zwaarte punt viel de emmer vaak om. Zelfs met knikkers in de emmer. Nu zetten we dit systeem gewoon in de grond. Ideaal. 

  
Geen geknoei/verspilling meer van leeg lopende bellen blaas dingen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s