Geen woorden voor……

Vrijdag 17 juli.

Ik vond het niet gepast deze tekst bij gisteren te zetten. De dag dat we alle slachtoffers herdachten van de vlucht van de MH17. En we leefden en leven mee met de nabestaanden. Ook ik.

Maar gisteren was ook de dag dat mijn leven veranderde. Niet dat ik slachtoffers ken van de vliegramp. Maar het was wel de dag dat ik stil stond dat door deze nationale ramp er iets ging gebeuren met mijn leven. Het heeft mijn leven veranderd. En wat heb ik daardoor slechte dagen, weken, maanden gehad. Ik ben op de goede weg maar ben er nog  niet. Het duurt me eigenlijk ook te lang en ik wil gewoon weer de oude zijn en doorgaan. Soms lukt dit, soms ook niet. Gelukkig steeds meer wel! 

Dit is de dag dat ik extra dankbaar ben dat ik sinds de 17de juli vorig jaar nog steeds mijn gezin, familie en dezelfde vrienden om me heen heb. En wat heb ik een fijne man die zegt; we maken er samen wat van. Wat ben ik dankbaar voor zijn liefde, steun en hulp! En hoe lief is het dat hij voor ons een uitje heeft geregeld. Hij vroeg nog op welke datum ik wilde gaan. Ik riep alleen; wanneer opa en oma kunnen oppassen en het hotel moet natuurlijk vrij zijn. Voor het eerst gaan wij samen een nacht weg in een hotel. En de datum die hij me liet zien toen alles geregeld was …… 

De 17de juli.

De dag dat vorig jaar mijn leven veranderde.

De dag dat we dit jaar samen iets bijzonders gaan doen.

Toeval of niet? Waar het in deze tekst om gaat…. Wees blij met je dierbaren om je heen. Het kan maar zo veranderen. Pluk de dag. Geniet van elk moment. Aanvaard of vraag hulp aan anderen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. We weten dit allemaal maar soms sta je er weer even extra bij stil.πŸ’‹

3 thoughts on “Geen woorden voor……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s