Je kind laten wennen aan bubbels.

Onze kinderen zijn dol op bubbels. En dan heb ik het niet over de bubbel met alcohol. Maar over spa rood.

  
Wij weten als gezin, dat water, een verse smoothie of een vers sapje het beste en lekkerste voor ons is. Maar niet ieder kind vindt dit lekker. Gelukkig vinden onze kinderen water met een bubbel lekker. Je hebt spa rood en spa…. met een mindere bubbel. Iets van Marie Claire heet dat geloof ik. Ook lekker. 

Ik dacht dat water met een bubbel geen kwaad kon. Inmiddels heb ik wat research gedaan. En wat blijkt. Het kan op zich geen kwaad om een spa rood te drinken. Er is echter wel een nadeel. Doordat je ‘water’ drinkt met koolzuur, gaat je maag ook anders werken. Door de koolzuur, de bubbels, is je maag even van slag. Oftewel, neem je een gezonde salade tot je met spa rood, dan komen de vitamine’s niet in je darm flora dankzij de bubbels/het gas. En dat is natuurlijk zonde. Ik zou zeggen, drink lekker je spa rood. Maar niet in combinatie met een gezonde maaltijd vol vitamine’s. Drink dit geruime tijd voor je maaltijd of een tijd erna.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s