Gemengde chips.

Hoe flauw is dat nou toch? Ik dacht altijd origineel te zijn door zakken chips te mengen in een weckpot en in bakken thuis met een verjaardag. En wat zie ik nu in de winkel? Een zak met twee soorten chips erin. 

   

Had ik hier maar patent op gevraagd. Helaas. Niks meer aan te doen.

Onze kinderen krijgen niet zo vaak chips. Moeders eet het nog wel eens stiekem in de avond uren 😁. Als ik een handje vol gegeten heb proef ik al bijna de smaak niet meer. Die eerste stukjes zijn zo bijzonder lekker. Daarna wordt het meer een gewoonte van door eten want er ligt nog wat in het bakje. Maar de smaak…. 

Ik had al een keer een stukje geplaatst met weckpotten met verschillende soorten chips. Chips en noten in een pot. Dat kan. Maar uiteindelijk liggen de noten onderin en de chips is op. Dat werkt dus niet. Vandaar een pot met gezonde noten en eventueel wat ongezonde borrel noten erin. Je mag niet gaan zoeken in de pot. Gewoon een handje eruit pakken. Of mocht je dit hygiΓ«nisch willen doen pak je een lepel om het eruit te scheppen. Dan ga je lekker smullen van wat je gepakt hebt. Eerst dan maar die gezonde noten wat mij betreft. En daarna de lekkerste ongezonde. Zo eet je met een bak gemengde noten toch ook nog iets gezonds πŸ˜‰.

En wat betreft de chips mix. Met een verjaardag pak ik drie grote schalen. En drie verschillende zakken chips. In elke bak gooi ik een derde van elke zak. Het voordeel hiervan is dat alle bakken hetzelfde bevatten. Even lekker mengen. Zo blijf je de smaak van chips beter proeven door de afwisseling van soorten chips. Aan het eind van de verjaardag is meestal elke bak leeg. En niet die ene bak met een bepaalde voorkeur. Natuurlijk kan je ook drie zakken van hetzelfde soort kopen. Maar dat vind ik dan weer een beetje saai. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s