Garnaaltjes eten/me time.

Manlief is een paar dagen van huis. Hij is met een vriend naar ‘schoon’ familie in Engeland. Naar een voetbal wedstrijd kijken. Leads United. Leuk voor ze!

Onze kindjes zijn naar opa en oma ‘Limburg’ kamperen in Otterlo. Dit is een groot avontuur voor de kinderen. Een prachtig begin van de mei vakantie. En dan hebben we met z’n allen ook nog eens zo’n mooie zomer dag. Helemaal geweldig! Extra genieten.

En mama? Die heeft de handen dus vrij. Gisteren maar eens een lijst gemaakt met klusjes in en om het huis. Deze lijst wel alsmaar langer/groter. STOP! Wat moet er echt gebeuren? Dit heb ik vanochtend gedaan. De rest is voor morgen als het weer minder is. En misschien voor ergens verderop in de vakantie. Maar voor nu….. Lekker de buitenlucht opsnuiven. Stukje gefietst. En ik heb gegeten wat de rest van de familie echt niet lust: garnalen!!

  
Hollandse garnalen gewoon uit de vriezer. Als eerste ging er een scheutje olie in de pan. Daarna een gesnipperde ui erin. Toen de garnaaltjes erbij. Lekker lichtbruin bakken. Dan een schepje alioli erbij. En smullen maar. Mocht je geen alioli in huis hebben dan kan je ook een schepje mosterd erbij doen aan het einde. Heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s