Naturisten seizoen geopend.

Het is vandaag een mei. Het naturisten seizoen is geopend. 

Volgens de krant zijn er twee miljoen naturisten in Nederland. Daar heb ik nou echt geen beeld bij. Ik vind dit een erg hoog getal. Maar toch zijn het echt zoveel zegt de NFN= Naturisten Federatie Nederland. De meeste mensen durven er niet voor uit te komen dat ze naturist zijn. En houden dit dus stil voor hun omgeving. Terwijl meer dan 80% van de Nederlanders zegt geen moeite te hebben met naturisten. 

http://www.nfn.nl/themas/naaktstrand/ 
Ik heb er zelf niet zoveel mee. Je zal mij dan ook niet naakt in de tuin zien zitten. Veel te heet op onze zwarte tuin kussens; het kan toch niet de bedoeling zijn dat ik de boel van onder verbrand. 

Ik ben weleens op een naakt strand geweest met nichtjes van me. Het voordeel daarvan is dat je nooit gekke strepen op je lijf hebt van een bikini of broekje. Maar verder… Ik vond het uitzicht echt niet altijd prettig. En dan gaan de mensen soms ook nog rennen/sporten. Pfew. Dat vond ik soms best shocking. Maar ja. Ieder zijn ding. Mocht je de behoefte hebben om naakt te zonnen of rond te lopen. Helemaal prima. Ik heb er niks mee.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s