In beweging na bevalling.

Ik las een stukje in de krant over een starter, beginner van een bedrijf, van de week. Deze dame was nog maar net begonnen. En haar omzet is nog onbekend. Maar wat een bijzonder bedrijf.

Veel sportende vrouwen komen nadat ze moeder zijn geworden moeilijk weer in beweging. Josine bedacht hier iets op: buiten sporten met moeders en hun kinderen. Hoe klein de kinderen ook zijn. Als fanatiek sporter en trainer wilde Josine na de bevalling van haar zoon weer aan de slag. Maar het liefst met haar kind erbij. Ze bedacht dat dit voor sommige mensen misschien ook een drempel zou kunnen zijn. Maar voor de mensen die het zien zitten om samen met hun kind te sporten heeft ze een leuk, goed bedacht, concept gemaakt. 

ο»Ώο»Ώ

Ze werkt samen met fysiotherapeuten en professionals op het gebied van voeding. Als het kindje nog een baby is, dan worden er bijvoorbeeld fitnessoefeningen gedaan waarbij de baby wordt vastgehouden. Dat is dan extra gewicht voor de moeder. Had ik een geluk dat mijn dochter maar vijf pond woog 😁. Zodra een kind kan lopen, dan worden er oefeningen gedaan waarbij de kinderen kunnen meedoen. Neem bijvoorbeeld kikkersprongen. De moeders gaan dan flink trainen en de kinderen doen mee voor het plezier. Persoonlijk ben ik niet zo van het sporten. Voor mijn gevoel was ik al druk en moe genoeg in de baby tijd.  Maxi cosi hierheen dragen en daarheen. Trappen op rennen. Nachten wakker liggen. En dan ook nog sporten? Waarschijnlijk als je met sporten begint zal het je toch goed doen en uiteindelijk een betere conditie geven. En het lijkt me ook zeker niet verkeerd om het goede voorbeeld aan je kind te geven. Je hoeft geen oppas te regelen. En als je op die manier ook nog eens quality time hebt……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s