Gerrit πŸ¦”?

Is Gerrit weer in the house? Vorig jaar zagen wij hem bijna elke avond. Dan hoorde je hem smakken en slurpen van de kattenbrokjes en het water wat wij neer hadden gezet in de tuin. Gerrit was hier zeer geliefd. Eva pakte hem zelfs op.

Ik kocht een egel huis. In de tuin geplaatst. Tja, ik denk toch te druk met mensen. Dit jaar laat ik het huisje op de drukke plek staan. Ik zet daar steeds eten en drinken in. Kijken of Gerrit πŸ¦” de weg gaat vinden en misschien vaker terug komt. En ik hoop uiteindelijk op overwinteren.

Bij de achterdeur zag ik al poepjes liggen van een egel. De slakken 🐌 die ik elke avond uit mijn moestuin haal leg ik achter de poortdeur. Ze kunnen natuurlijk lopen. Maar toch vermoed ik dat ze opgegeten worden. Ik zal maar niet zeggen waarom ze waarschijnlijk niet hard meer lopen…. Ik heb maar een paar plantjes in de tuin waar ik graag van wil oogsten. Als ik de slakken hun gang laat gaan ben ik alles kwijt. Daar ga ik niet mee akkoord. De sterkste zal overwinnen 😬.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s