Het vervolg van de schoen πŸ‘ž.

Ik had al eerder gevraagd welke schoen ik voor Eefs zou moeten bestellen. Degene die ik het mooist vond, en goed bij haar kleding vond passen. Of die Eva het mooist vond.

Ik was een beetje gemeen. Goed bedoeld hoor. Ik stuurde Eva een beetje richting de blauwe schoen. Omdat zij al een paar heeft met bruine tinten. Dus onder een spijkerbroek met een wit shirt is blauw toch mooier.

Daan kwam binnen. Ik vroeg zijn mening. Blauw. Zijn stiefbroer kwam hier, die zei ook blauw. BFF van Eva kwam en zei blauw…… Maar Eva, vooral de jomgens vinden blauw mooier. Jij vindt een jongen leuk….. ga je voor goud of blauw? 🀭

Het werd dus blauw. Maar toen kwam het volgende probleem. Bestellen. Ik kreeg steeds weer een andere fout melding. Maat ws er niet. Dan weer een andere fout code. Ik ging bellen met Nike. Die mevrouw zei; misschien heb je te vaak gekeken, besteld en weer veranderd. Geef het 24 uur. Ok. Gedaan. Daarna lukte het nog niet. Weer gebeld. Deze dame stuurde mij via de site naar cookie instellingen. Ik moest mij een scala aan dingen aanklikken. Ik deed het maar had geen idee waar ik mee bezig was. Pfff. Uiteindelijk kon ik nog steeds niks bestellen. Dan ben je al dagen verder. De voorraad, als je de site kon geloven, was niet reuze. Dat gaf de dame aan de telefoon ook door. Daardoor had ik een soort van stress.

Ik was er zo klaar mee. Willen zij nu mij als klant hebben of niet? Via de Nike site ben ik gaan chatten. Deze dame zei; wij gaan dit fixen. Yes! Stond er wel genoeg geld op mijn rekening? Uh, wel waarmee ik wilde betalen. Maar niet op mijn hoofd rekening. Zou dat het probleem zijn? De boel πŸ’° over gezet. Nog lukte het niet. Of ik even anders kon gaan betalen. Sorry, ik heb geen credit card. Zucht. Geld overgemaakt naar Paypal. Je gelooft het niet. Toen lukte het wel. Bizar toch? Wat een moeilijk gedoe voor een moeder die digibeet is. Weer extra grijze haren erbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s