The underground πŸš‡.

Wat een ervaring. Het openbaar vervoer in Engeland. Zo makkelijk. Beter dan in Nederland. Dan moet je een of andere kaart kopen. Geld erop zetten. Gedoe. In Engeland koop je voor de trein gewoon een kaartje. En voor de ondergrondse gebruik je je bankpas. De hal in met je pasje. En eruit ook weer met je pasje. Daan en Eva hebben een bankpas. Ideaal.

Na drie keer in en uit checken werd het gratis. Eerst was er 24 pond van mijn rekening gehaald. Ik wist via collega’s dat een deel de volgende dag weer terug gestort zou worden. En jawel. Uiteindelijk waren wij voor een dag reizen 8 pond per persoon kwijt. Prima prijs.

Die roltrappen daar waren soms heel erg lang. Vroeger boeide mij dat niks. Maar nu? Hoe ouder, hoe minder stabiel ik op mijn benen sta. Naar boven ging nog wel. Maar naar beneden? Hoogtevrees.

Ik hoor zojuist dat er in Nederland ook met een bankpas gereisd kan worden. Dat vind ik dus ideaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s