Londen πŸ‡¬πŸ‡§.

Gistermorgen vroeg op. Snel ontbijtje erin van crumpets en muffins. Ik dacht aan cake muffin. Maar het is een soort brood. Deze snij je doormidden. In de toaster. Boter en marmite erop. Real english breakfast. We gingen met mijn oom mijn nicht ophalen. Daarna op naar de trein. Een parkeerkaart voor de auto hadden wij nodig. Nergens te vinden. Blijkt dat er op het station een automaat staat om een parkeerkaart te kopen voor je auto op de parkeerplaats. Klinkt logisch toch? Niet dus. Typisch Engels volgens mijn nicht.

Ruim een uur met de trein. Elke twee stoelen hebben een stopcontact en een usb poort. Najaaa, wat handig. Mijn powerbank kon in mijn jaszak blijven zitten. Bij Liverpool stapten wij uit.

Het was prima weer. Droog. Bewolkt. Voor de foto’s was een zonnetje mooier geweest. Maar het was niet anders. De Towerbridge, het regeringsgebouw, de BigBen en Westminster Abbey zagen wij als eerste. Daarna weer door met de ondergrondse. Eva nam nog een Starbucks. Mag eigenlijk niet van mijn oom. Deze keten betaald niet genoeg belasting zei hij, haha. Harrods van binnen gezien. Wat een juwelen zagen wij daar. En heel veel bewaking.

We hebben heel veel gezien. Meestal van de buitenkant. Prima. Binnen te druk en te duur. De kids waren op een gegeven moment kapot. Vooral Eva. Snap ik. Vroeger was ik ook redelijk snel moe van het lopen en geslenter. Tegenwoordig kan ik uren staan en of slenteren.

Op een gegeven moment zagen wij een !McDonald’s. Serieus? Jawel. Daan wilde daar dolgraag heen. Het had zijn dag gered zei hij πŸ˜‚. Er zat weer β€˜voeding’ in zijn lijf.

Nog een magneetjes gekocht van Londen. Die sparen wij. Al met al een super leuke dag. Veel gelachen en gezien. We love Londen. Eenmaal thuis aten we Indiaas. Take away. Zo, dat was lekker. Pappadums met sausjes. Daarna naan brood met kip vulling en piepers. Zelfs Daan vond de piepers lekker. Nog een kip snack erbij. Gewone rijst en rijst met kip. Njom njom. Nooit gedacht dat de kids konden smullen van voor hun onbekend eten.

Het was een prima dag om mijn oudejaarsdag te vieren. Mijn laatste dag als een 51 jarige.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s