There we are πŸ‡¬πŸ‡§ .

Een reis zonder WiFi. Daan keek naar de zee. Eva verveelde zich. Prima. Maakte ze dat ook een keer mee. We hadden een super fijne hut. Schone douche. Kids hebben ieder een half uur eronder gestaan. Schoon beddengoed. Fantastisch. Alleen deed onze tv het niet. Ik met de afstandsbediening naar de service balie. Batterij leeg. Kreeg een nieuwe. Yes! We hadden bewegende beelden 🀭. Nederlandse tv zenders. Toch wat geluid in de cabine.

Paar keer een rondje boot gelopen. Het was erg rustig op de boot. Buiten in de zon gezeten. Spelletje gedaan. Vang de muis. Acht jaar geleden zaten wij ook op deze boot. Wij deden toen hetzelfde spel. Binnen. Daan was bloed fanatiek. Hij gooide toen per ongeluk de muis de lucht in. Huh? We konden hem niet meer terug vinden. Zoeken, en jawel. Op een gegeven moment zagen wij een staart uit het plafond steken, haha. De muis zat tussen twee planken in vast. Te grappig. Ik moet er nog om lachen.

Eef had nog een hamburger besteld. Zaten slappe frieten bij. Prima. Daarna was ze niet meer misselijk. Dus toch wel handig om te eten.

Eenmaal van de boot af begon het echte avontuur voor mij. Links rijden. Ging goed. Ook de rotondes. Linksom denken. Mevrouw Google was duidelijk. Een vraag voor de Samsung mensen of s het KPN? Ik kwam van de boot af en had nergens bereik. Lekker dan. Gelukkig de kinderen wel. Via de hotspot van Daan zijn wij op de plaats van bestemming gekomen. Anders had ik het nooit gevonden. Lekker dan.

Onderweg zag ik een stoep niet. Daan had deze wel gezien. Schrok mij wezenloos. Klabats. Daan lachen. Zag je dat niet mam? Uh, je moeder heeft oude ogen. Toen ik jong was zag ik alles. Nu ben ik toch een soort van beetje nachtblind. Help mij.

In een keer vonden wij het adres. Wij slapen met z’n drieΓ«n op de kamer. Heerlijk. Daan heeft al crumpets op. Njom njom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s