Een 🐰 paar.

Afgelopen weekend was ik bij de Lidl. Ik had zin in paas gezelligheid. Misschien een beetje vroeg. Maar dat ben ik ook met de kerst. Dat zit nou eenmaal in mij πŸ˜….

Paaseieren πŸ₯š gekocht. Kleine gevulde. Bij ons staan ze voor de sier. Maar als vriendjes komen van Daan….. de lekkerste zijn er al uit gegeten. Op zich niet erg. Ik had nu een mix. Maar de lekkerste kan je ook allemaal in een zak kopen. Zo ook holle paaseieren gekocht. Die staan ook leuk. Met Pasen gaan we die verstoppen.

Een paashazen paar gekocht. Zonder te kijken, flop, in mijn mandje. Geen idee waarom. Maar op een gegeven moment bekeek ik ze. Huh? Twee mannen. Ik dacht nog niet eens verder alleen maar dat dat een foutje moest zijn. Ik terug. Oh, twee dames in een pakje, twee mannen, een man en vrouw. Ach natuurlijk. Een paar kan tegenwoordig gemixt zijn. Haha, van te voren nooit over nagedacht. Ik moet nog even wennen om met de tijd mee te gaan.

Later zei ik tegen mijn zoon; nu zie ik nog chocolade paashazen met een rok of broek. Dat gaan wij volgend jaar niet meer zien. Ze slaan namelijk helemaal door in dat gender neutrale gebeuren. Prima dat het er is. Maar voor die paar mensen moet de rest van de wereld zich aanpassen. Volgens mij is dat de omgekeerde wereld. Iedereen mag er zijn. Ik hoop ook mijn paashazen met een rok of broek. En de folie vd paashaas? Die ga ik bewaren. Dat wordt een collectors item.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s