Een leuk zak centje πŸ’°.

Ik had eerder al gemeld dat ik lege flessen kreeg van een vriendin en van mijn ouders. Die van ons πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ er ook nog eens bij. Ik vraag zelfs mijn zoon om te kijken in de prullenbak van de school. Doet hij niet hoor. Dat weet ik. Maar hΓ©. Ik kan het proberen.

Deze statiegeld centen gaan op een aparte rekening die ik aangemaakt heb voor mijn kinderen. In de zomer of een keer tussendoor kunnen zij en ik iets leuks ervan doen.

Inmiddels spaar ik ook zegeltjes van de Appie en de Jumbo. De boodschappen zijn dan iets duurder. Maar ineens heb je een leuk bedrag. Die van de Jumbo laat ik altijd contant uitbetalen en leg ik in de kluis. De glazenwasser wordt hiervan betaald. Die van de Appie heb ik nu nog in de app staan. Ik heb al eerder gevraagd aan de manager of ik deze kan uit laten betalen. Niet dus. In zoverre een kaart of mogelijk twee mag wel contant. Maarrrr bij meerdere kaarten mag je het bedrag wel op je rekening laten storten via je pinpas. Prima. Doen we dat.

Voorheen gebruikte ik een volle appie kaart voor een verjaardag. Die vieren wij niet meer zo groots. De centen van de volle spaar kaarten gebruik ik nu voor, in dit geval, een vakantie die eraan zit te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s