πŸŽ‡ 🧨 πŸŽ† het is weer begonnen.

Het was te verwachten. Overal knallen en sier vuurwerk. Sinds gisteren mocht het verkocht worden. En wat dacht je van al die files gisteren van Duitsland naar Nederland en andersom? Je mag tot 25 kilo kopen. De kat ligt alweer in haar hutje onder de tafel.

Met oud en nieuw heb ik de kids hier inclusief de stiefbroer van Daan en Eva. Gezellig. De jongens willen de wijk doorlopen. Snap ik. 14 en 15 jaar. Maar waarschijnlijk gaat het heeeeeel hard regenen. Op zich wel jammer.

Ik hou de poort open. De vriendjes mogen in en uit lopen. Onder de overkapping leg ik lekkers neer. Gashaard aan. Ondertussen ga ik proberen olie bollen te bakken. Nooit gedaan. Is dat moeilijk? Moet ik de rozijnen een dag vtv in water leggen? Nog geen tijd gehad om het uit te zoeken. Ik werk sinds vorige week zaterdag. Vandaag nog een dag knallen op het werk. De laatste boodschappen doen. Nog wat papieren in orde maken ivm Eva haar bezoek aan de kaakchirurg binnenkort.

Morgen de puntjes op de I in de tuin. Deeg maken. Daarna relaxen. Met Eva ga ik waarschijnlijk spelletjes doen. Of we gaan tekenen. Zin in.

Alvast een fijn weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s