Scheet πŸ’¨ geluiden.

Toen meneer KPN laatst het glasvezel kwam aanleggen in de meterkast kreeg ik als vaste klant een gratis Google box. Ik roep dus hey Google en dan wat ik wil. Een recept, mop of radiozender. Heel makkelijk. Had ik nooit gekocht maar gratis, prima.

Ik zat 5 december in de avond alleen op de bank. Hoor ik ineens scheet geluiden uit die speaker komen. Dus ik riep naar boven, naar Daan; hey, stop daarmee. Maar mam, zei hij, dat kunnen wij niet doen. Ik twijfelde. De jeugd van tegenwoordig is zo handig. Maar inderdaad moet je eigenlijk eerst hey Google roepen….

Op een gegeven moment kwamen de jongens lachend naar beneden. Mam. Nu hoorden wij het ook. Niet normaal. Dat kan je wel zeggen ja, niet normaal. Nondeju. Dat ding staat naast mij. Volume op 100. Weer scheet geluiden. De kat πŸˆβ€β¬› vloog weg onder de bank. Mijn oren gingen piepen. WTF is dit? Voor de zekerheid s’nachts maar de stekker eruit. Ik wil s’nachts geen nachtmerries krijgen van poep en scheet geluiden om mij heen.

En toch heb ik een niet pluis gevoel. Zouden die jongens hier toch iets mee te maken hebben?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s