Wat zeuren wij allen nou over de gas rekening? πŸ™ƒ

Daan zat laatst met zijn vrienden op zolder. Op zijn eigen slaapkamer. Heerlijk. Niet meer dat geschreeuw in de woonkamer. Soms mis ik ze wel hoor. Maar wij hebben een afspraak gemaakt; beneden drinken. Op zijn tijd hoor ik gestommel van de trap af komen. Dan komen the boys gezellig hier aan tafel zitten. De een wil warme chocolademelk en de ander liever een frisje of cappuccino. Koekje erbij. Dat geklets dan is zo leuk. Maarrr, waar het nu even om gaat. Daan klaagde van de week dat het zo koud was op zolder. Ik liep erheen. Nou zeg, valt ook nog wel mee. Weet je wat echt koud is jongens?

Dan zie ik ze al kijken πŸ‘€, πŸ˜†. Daar komt het hoor. Luister; mijn moeder, haar broers en zussen sliepen op een slaapkamer met kieren en gaten. Als het buiten sneeuwde dan sneeuwde het ook in je slaapkamer. De ijspegels hingen dan aan je neus. Volgens mij geloven de kinderen mij dan niet eens. Maar dit is een waar gebeurd verhaal. Elke winter weer.

Dus meneer Daan, ik zou zeggen, loop naar boven in je jas als je uit school komt. Zet je computer aan. Die geeft heel veel warmte af. In een korte tijd is het bloed heet. Dan doe je lekker je jas uit. Soms moet zelfs de schuifpui open om het koeler te maken.

Ik maak mij meer zorgen over de zomer. Dat gaan ze niet redden. Zonder computer was het daar altijd al meer dan 35 graden…. Dan maar geen computer. Lekker zwemmen πŸŠπŸΌβ€β™€οΈ in de tuin.

Conclusie, wat zeuren wij (en dan heb ik het alleen over ons) nou over de gas rekening? Voor veel mensen nu een groot drama. Echt afschuwelijk. Ik kan deze gelukkig nog wel betalen. Heb hem vast staan. Maar als meneer het net niet comfy in huis vind op zolder….. hou lekker even je jas aan. Het gaat maar om tien minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s