Gewonnen bloemen 🌺.

Laatst reageerde ik op een bericht waar je een weekend bos bloemen kon winnen. Wie gun je deze? Ik zei; mezelf. Was zo klaar met al dat werken. Het wordt mij echt teveel.

Win ik notabene een bos bloemen met mijn egoΓ―stische opmerking. Afgelopen vrijdag ging ik naar de winkel. Ik zag steeds foto’s van bossen bloemen voorbij komen. Dus ik dacht het wordt zo’n bos waar ze mee adverteren. Zegt die jongen van de winkel kies maar een weekendbos. Ok, die was heel anders. Geen felle kleuren. Maarrrr je mag een gegeven paard niet in de bek kijken. Ik zocht de mooiste uit.

Heel even dacht ik eraan om deze bos bloemen 🌹 weg te geven. Ik zie dit steeds vaker voorbij komen. Dan vraag je aan iemand of ze een bos bloemen even voor je willen vast houden. Daarna loop je terug en zeg je; je mag deze houden. Je hebt het verdiend. Maar ja, ik zag niemand waarvan ik dacht; die kan geen bloemen betalen. Dus ik nam ze mee naar huis.

Eigenlijk staan ze super mooi hier op tafel. Het hele weekend en nu nog genieten wij ervan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s