Gerrit πŸ¦”.

Wij hebben een huis 🏠 aangeschaft voor onze Gerrit πŸ¦”. Er zit een soort van doolhof in. Daardoor kunnen de katten πŸˆβ€β¬› er niet in. Beter. Als ik kattenbrokjes op een schaaltje legde was deze steeds op. Was dit Gerrit die ze op at? Ik vermoed de kat van twee huizen verderop. Schat van een beest hoor. Maar ik gun Gerrit een maaltijd.

Ik had het huisje zoals je ziet buiten staan. Prima. Maar als het hard regent dan werd alles nat. Mijn tuin loopt schuin af. Dus het water πŸ’¦ stroomt bij een harde regenbui het hok in. Niet leuk.

Inmiddels heb ik het huisje van Gerrit πŸ¦” onder onze overkapping gezet. Ik ga er nog twee grote plantenbakken voor zetten met bamboe. Dan heeft Gerrit πŸ¦” een eigen chill room. Niemand die daar komt. Dit is namelijk niet onze route van huis naar schuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s