7:45 😱

Ik heb een interne wekker. Ik word (bijna) altijd vijf tot vijftien minuten wakker voordat mijn wekker gaat. Maakt niet uit op welk tijdstip ik deze zet. Soms ….. gaat het mis. Ik heb het weekend denk ik teveel gewerkt.

Gisterochtend stond ik relaxed in de badkamer. Eva liep naar beneden. Riep ze van onderaan de trap; mam, het is kwart voor acht. Echt niet schat, het is kwart voor zeven. Nee hoor mam…… chips. Ze had gelijk. Ik dacht al; wat is het licht buiten. Nog ging er toen geen lichtje bij mij branden. Misschien een heldere dag met veel zon, vroeg licht 🀨.

Paniek. Om 8:00 moest iedereen de deur πŸšͺ uit. Ik riep naar Eva; schoenen en jas aan. Hop hop naar je fiets. Nee, mevrouw moest eerst haar haren kammen. Pffff. Ok, om 8:05 stond ze klaar. Ik liep met haar mee naar buiten. Pakte haar fiets. Even mijn mobiel opzij leggen. Ik bleef namelijk maar bellen πŸ“ž met haar school. Vijf minuten lang. Voice mail. Dan werd ik weer weg gedrukt. Grrrrr. Maar ja, Eva reed om 8:06 de poort uit. Ik keek om mij heen. Mijn mobiel, ik wilde weer bellen ☎️. Foetsie. Huh? Daan! Bel mij eens. Niks te horen. Neeeeeee, mijn telefoon πŸ“± moest wel bij Eva in haar kratje zitten. Hopelijk zou zij nu van dat gerinkel niet naar huis 🏑 fietsen. Verloren tijd. Daan redde zich wel. Ik vloog mijn auto πŸš™ in. Op naar mijn werk. Dan zou ik Eva voorbij moeten rijden. En jawel, ik zag haar fietsen. Heel relaxed op haar eigen tempo. Waarom zou je harder fietsen 🚴? πŸ˜‚ Ik deed mijn raam open; Eva, heb jij mijn mobiel? Ja mam, die ligt in mijn kratje. Pffff. Eef, kan je even stoppen? Ik wil graag mijn telefoon terug. Ok mam.

Dit is toch hilarisch? Geef Eva een opdracht en ze voert deze uit. Mama zegt, hop hop naar school. En mevrouw doet dat. Mobiel van mama in haar krat? Lekker laten liggen. Ik vraag mij af wat ze gedaan had als ze op school was met mijn telefoon. In haar tas stoppen of in haar kratje laten liggen…. Toen ik mijn gsm terug had belde ik weer naar school. Nu namen ze op. Eva haar naam werd genoteerd. Ik zei eerlijk dat het mijn schuld was met de wekker ⏰ verkeerd zetten. Uiteindelijk was Eva net op tijd op school. Zo ook ik op mijn werk. Ik had ook daar naartoe gebeld dat ik misschien iets later zou zijn. 8:25 stond ik op ok. Yes! We waren allemaal wel nuchter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s